Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/ncfswrdy/public_html/aade/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646
МАРКЕТИНГ - AADE

ЦЕНОВНИК ЗА СПИСАНИЕ JAADE

Објавената цена е од број. За 4 броја добивате попуст од 25%

ЦЕНОВНИК ЗА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА (НАСЛОВНА)

ЦЕНОВНИК ЗА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА (КУРСЕВИ)

Објавената цена е за еден месец. За тримесечна објава добивате попуст од 10%. За шестмесечна објава добивате попуст од 15%. За годишна (12 месеци) објава добивате попуст од 25%.

ФОРМА ЗА НАРАЧКА

Доколку сте заинтересирани за рекламирање во списанието JAADE или на интернет страницата www.aade.mk Ве молиме пополнете ја формата подолу. По пополнувањето на формата ќе добиете ПРОФАКТУРА, а по уплатата на истата Вашата реклама веднаш ќе биде објавена.

    Прикачи ја РЕКЛАМАТА (до 2МБ)
    Се согласувам со сите услови за рекламирање